KH MOLLERUSSA

KüchenHouse, la marca de les millors cuines d’Europa

 

A KüchenHouse Mollerussa volem fer realitat la llar que sempre has imaginat amb el suport de les millors marques de mobiliari alemany d’EUROPA. El nostre equip d’INTERIORISTES, DECORADORS I REFORMISTES d’alta experiència dissenya solucions a mesura per a la teva llar amb professionalitat, qualitat, serietat i compromís.

 

DESCOBREIX EL QUE PODEM FER PER TU!

 

CUINES ALEMANYES

Mobles a Mollerussa de qualitat alemanya

 

Perquè la teva llar mereix el millor

Les cuines alemanyes són un SEGELL DE QUALITAT reconegut a Europa tant en materials, disseny i fabricació. A KüchenHouse Mollerussa fem un pas més en DISSENY, TECNOLOGIA, i FUNCIONALITAT. T’assessorem, dissenyem el teu projecte personalitzat i t’acompanyem durant la reforma amb qualitat, precisió i perfecció alemanya.

La millor cuina de Mollerussa? No.

 

LA MILLOR CUINA D’EUROPA!

BANYS

Banys moderns a Mollerussa

 

Un santuari de relaxació per a la teva llar

A KüchenHouse Mollerussa no ens conformem amb contruir qualsevol bany a la teva casa. Volem crear el TEMPLE DE RELAXACIÓ amb el qual sempre has somiat per a tu i la teva família. Perquè el teu confort sigui complert, el teu bany ha de reflectir la teva personalitat única i diferent. KüchenHouse Mollerussa posa a les tevés mans un ventall de dissenys, colors i textures que t’ajudaran a triar la millor sala de bany per a tu.

 

És hora de convertir la teva cura personal en UN PLAER PER A GAUDIR diàriament

VESTIDORS

Vestidores a mesura a Mollerussa

Una joia a mesura on vestir-te cada dia

Un vestidor de KüchenHouse Mollerussa és un espai dissenyat a mesura on vestir-te amb ESTIL, ELEGÀNCIA i la SOFISTICACIÓ. El teu vestidor serà la joia de la corona de la teva llar. Descobreix el plaer de tenir-ho tot a l’abast de la vista i de la mà. Els vestidors de KüchenHouse Mollerussa aprofiten al màxim el teu espai i incorporen els accessoris perfectes per a organitzar cadascuna de les teves peces. Mima la teva roba amb la cura que mereix. Imagina el teu vestidor ideal i ho farem realitat A LA TEVA MESURA. 

 

REFORMES I INTERIORISME

Reformes integrals per a fer realitat els teus somnis

A KüchenHouse Mollerussa som professionals amb una àmplia experiència en reformes i en formació continua sobre les últimes tendències de disseny d’interiors. T’assessorem per a construir la llar perfecta per a tu. Creem AMBIENTS que reflecteixin la teva IDENTITAT ÚNICA. Dissenyem el teu projecte amb TECNOLOGIA 3D perquè vegis amb claredat com serà la teva nova llar. La teva satisfacció és el nostre major èxit.

Coneix la teva BOTIGA DE MOBLES A MOLLERUSSA!

 

Vine a KüchenHouse Mollerussa i deixa’t enamorar per les exposicions dels nostres productes de qualitat alemanya a la nostra botiga de mobles. Escoltem les teves necessitats, analitzem els teus gustos i trobem la solució de cuina, bany i vestidor perfecta per a tu. A mesura.

PENSES QUE LA TEVA LLAR MEREIX EL MILLOR?

ELS NOSTRES RESULTATS ES TRADUEIXEN EN LA TEVA LLAR

Planifica la teva cuina i bany online ¡aquí!

Descàrrega el catàleg de cuines i banys

 

NOVETATS!

Col·lecció de banys 2021